Voi unde va petreceti vacanta de vara?

vacanta

A venit sezonul concediilor. Desigur ca multi dintre voi deja v-ati facut rezervarile in avans si ati prins early booking, ca asa fac oamenii organizati.
Anul acesta, eu am optat pentru un concediu diferit fata de anii anteriori. Trebuie sa mentionez faptul ca sunt “posesor” de copil de 2 ani cu tot ceea ce inseamna acest lucru. Pentru cei care nu cunosc fenomenul, pot mentiona: program diferit de masa, alimentatie oarecum speciala, program de somn, disponibilitate 100%, etc.
Anul trecut am incercat Turcia all inclusive si am fost foarte multumiti.
Anul acest am descperit un site de inchirieri vile Bulgaria. Ne-am uitat pe toata oferta si am ales o vila in Balcic, potrivita pentru noi, nici prea mare, nici prea mica. Pentru ca mergem la finalul lui iunie, cand exista riscul ca apa marii sa nu fie suficient de calda, am ales o vila cu piscina.
Trebuie sa recunosc ca pe langa utilitatile vilei, si pretul a fost un aspect hotarator.
In cazul in care inca nu aveti nimic rezervat, poate va este de ajutor aceasta informatie si va orientati catre o vila din Bulgaria. Pe site puteti gasi vile cu piscina sau fara, cu 2 pana la 8 dormitoare (potrivite pentru familii numeroase sau grupuri mai mari) dotate cu utilitati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>