Order & Chaos Duels

Vreau sa impartasesc cu voi o aplicatie, mai bine zis un joc care pe mine m-a prins destul de tare.
Este vorba de Order & Chaos Duels si il gasiti aici disponibil pentru Android. Este un joc de tip TCG (trading card game).
Ce se intampla de fapt?
La inceput sunteti pusi sa alegeti un erou din mai multe factiuni: oameni, elfi, orci sau undead. Tipul eroului poate fi warrior, monk, mage sau ranger. Fiecare tip de erou are anumite caracteristici unice care se concretizeaza prin vraji specifice.
Eu am mai multi eroi, insa cel cu care joc cel mai mult este un elf warrior.

Screenshot_2014-06-12-15-53-01

Primiti un set de carti initial cu care sunteti invitati sa parcurgeti primele misiuni din campanie. Aceste prime misiuni au si rolul de a va introduce in universul Order & Chaos Duels.

Screenshot_2014-06-12-15-53-57

Pe masura ce avansati in campanie sau in nivel, puteti achizitiona alte carti. Cartile de jos sunt impartite in 3 categorii: normale, rare si unice. Ultimile sunte cele mai puternice, dar si cele mai rare. In acelasi timp sunt si cele mai scumpe, necesitand cheltuirea unor pietre care se castiga destul de greu.

Screenshot_2014-06-12-15-53-20

Cartile sunt de fapt arsenalul pe care il aveti in dotare in luptele cu alti jucatori. Fie ca vorbim de minions, vraji, armuri sau arme, cartile trebuie folosite intr-un mod cat mai strategic pentru a avea succes. Fiecare card consuma anumite unitati de mana, lucru care face obligatorie existenta unei strategii.

Screenshot_2014-06-12-15-55-02

Daca modul de campanie nu vi se pare foarte provocator, puteti incerca modul PVP (player vs. player) in care va confruntati cu alti jucatori sau puteti incerca o lupsa cu boss-ii. Aceste lupte va aduc atat bani, cat si experienta necesara trecerii la un alt nivel.

Screenshot_2014-06-12-15-55-39

Desigur ca Order & Chaos Duels nu este singurul joc de acest tip, insa pe mine a reusit sa ma tina in priza de vreo 2 ani aproximativ prin noi update-uri care au adus carti noi si misiuni noi in campanii.
Va recomand sa-l incercati si daca aveti intrebari, va stau la dispozitie.

2 thoughts on “Order & Chaos Duels”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>