FIFA World Cup™ Fantasy

Mcdonalds-FIFA-World-Cup-Fantasy

Odata cu inceperea Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia, au aparut o multitudine de initiative sub forma campaniilor, concursurilor, programelor speciale si altele asemenea.
Un astfel de concurs este organizat de McDonalds in parteneriat cu FIFA si poarta numele de FIFA World Cup™ Fantasy.
Conceptul nu este unul nou. Pe scurt trebuie sa te inregistrezi, primesti un buget de 100 milioane pe care trebuie sa-l cheltui pentru a cumpara jucatori. Desi pare ceva simplu, nu este. Ai nevoie de 23 de jucatori (3 portari, 7 fundasi, 8 mijlocasi si 5 atacanti), ceea ce face managementul bugetului destul de complicat. Sigur ca ti-ai dori jucatori precum Cristino Ronaldo, Messi sau Xavi in aceeasi echipa. Acest lucru nu este chiar imposibil, insa este destul de greu daca tii cont ca trebuie sa mai cumperi alti 20 de jucatori pe langa cei 3. In faza grupelor nu poti avea in echipa mai mult de 3 jucatori din aceeasi reprezentativa. Regulile integrale le poti citi aici.
Jucatorii alesi de tine vor castiga puncte pe parcursul meciurilor jucate in campionat.
Pe baza punctelor acumulate poti castiga diferite premii.
Pana la momentul acesta erau inscrisi in concurs nici mai mult, nici mai putin de 575.191 de useri.
Si pentru ca jocul sa devina mai palpitant, ai posibilitatea de a forma o liga in care sa joci contra altor useri sau sa te alaturi unei ligi deja formate. Eu am optat pentru liga lui nwradu pentru ca pare un “fin cunoscator al fenomenului” :)
Pentru ca vorbim de un concurs, este normal sa existe si premii, insa nu cred ca acesta trebuie sa fie principalul motiv pentru care alegi sa joci acest joc.
Mult succes si nu uita, nu este decat un joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>