Despre mine

Salut!

Ma numesc Cristi, am 33 de ani si locuiesc in afara Bucurestiului.

Sunt pasionat de tehnologie, imi place sa butonez gadgeturile, dar imi castig banii lucrand intr-o banca banca, ocupandu-ma mai exact de carduri.

Cu acest site nu mi-am propus sa reinventez roata, nu detin adevarul absolut. Stiu ca sunt foarte multe siteuri asemanatore pe net, al meu nu e mai cu mot.

Ma gandesc insa ca o parere in plus, o idee, un alt mod de a privi problemele poate ajuta.

Nu este prima tentativa de a scrie pe un blog, insa imi doresc de data aceasta sa o fac intr-un mod mai matur, mai constructiv.

 

 

2 thoughts on “Despre mine”

 1. Buna ziua,
  Numele meu este Catalina Dobrean si lucrez ca freelancer pentru agentia de media online Promo-Logic. Urmaresc sa public pentru clientii nostri articole noi pe site-uri de calitate.
  Aș dori să vă ofer o plată fixă pentru scrierea și publicarea unui articol pentru unul dintre clientii nostri pe http://www.mclia.ro/
  Daca sunteti interesat va rog sa-mi spuneți și va voi oferi mai multe detalii. De asemenea, dacă dețineți alte site-uri, vă rog să imi trimiteți URL-urile lor, in vederea publicarii ulterioare a unui articol pe aceste site-uri.
  Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.
  Cu stima,
  Catalina Dobrean
  Media Account Manager

  Promo Logic Media Service
  catalina.dobrean@gmail.com
  http://www.promo-logic.com

 2. Salut,

  Ma numesc Bogdan Constantin si lucrez la LemonWeb. Te contactez in legatura cu site-ul tau.

  Sunt interesat intr-o posibila colaborare de tip guest post, advertorial sau alte variante ce pot contine link catre unul dintre website-urile de care ne ocupam.

  Sper sa gasim o solutie.

  Adresa mea de e-mail este bogdan.lemonweb@gmail.com

  Multumesc,

  Bogdan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>