Cat de mult iti pasa de masina ta?

Eu mi-am cumparat prima masina prin 2005. A fost o masina second hand, foarte buna de altfel, pe care am tinut-o doar 2 ani. Dupa care alta masina, si alta masina si alta masina.
Da stiu, sunt inconstant. Sau sunt constant in inconstanta mea referitoare la masini.
Am cumparat atat masina second hand, cat si masina noua.
Am o problema legata de masini. Nu ma pricep la mecanica si din aceasta cauza orice zgomot la motor, orice ticait, orice bataie mie mi se pare sfarsitul lumii. Orice bec ars, orice placuta consumata sau orice eroare in bord la mine se traduc prin motor kaput, turbina terminata sau alte chestii radicale.
De aceea am incercat pe cat posibil (si am si reusit) sa ma tin de programul de revizii, fie ca a fost vorba de o masina noua, la care aveam si garantie, sau de o masina second hand care necesita reparatii
In general la service-urile sau la mecanicii la care am dus masinile am mers prin recomandari. Exceptie a facut masina noua, unde a trebuit sa merg la reprezentanta.
Insa sunt convins ca sunt foarte multi conducatori auto care nu beneficiaza de recomandari in materie de service auto sau mecanici auto.
In acest caz cred ca sunt 2 alternative: intri in primul service pe care-l intalnesti sau cauti pe internet, te documentezi, suni la service-ul respectiv, intrebi ce si cum, dupa care te prezinti personal cu masinuta.
Desi pare mai complicata, va recomand a doua varianta.
Si ca lucrurile sa se simplifice puteti folosi platforma autoeconom.ro.
Cum functioneaza?

sesizare probleme

Daca ai o problema sau doresti o revizie simpla pentru masina ta intri pe platforma si detaliezi problema intr-un formular simplu. Nu uita sa completezi si data si localitatea in care doresti sa faci reparatia, sunt importante.
Ca urmare a cererii tale, service-urile partenere autoeconom.ro iti vor trimite oferte. Important: toate unitatile partenere autoeconom.ro sunt autorizate în cadrul RAR (Registrul Auto Român) și înregistrate la ONRC (Oficiul Național al Registrului Comerțului).
Alegi oferta cea mai potrivita pentru tine, te prezinti cu masina si rezolvi problema. Poti avea acces la cele mai bune oferte de reparatii auto la preturi competitive de la service-uri autorizate. Poti compara ofertele in functie de rating-ul si comentariile utilizatorilor anteriori, pret, distanta fata de service si garantia oferita pentru lucrare.
Beneficiezi de review-urile facute de alti utilizatori care au apelat la service-ul respectiv.
Folosirea platformei te poate scuti de timp si bani pierduti. Nu mai este necesar sa te deplasezi la mai multe unitati cerand detalii de timp si cost pentru reparatia masinii tale, sperand sa obtii cel mai bun pret.
Tot pe site poti vizualiza initial unitatile service partenere.

lista serviceuri

Prin intermediul platformei poti avea acces si la un blog sau o sectiune cu informatii utile despre revizii sau despre interpretarea anumitor erori din bord, ca sa nu te panichezi asa cum fac eu.
Pagina de Facebook o gasiti aici.

 Articol participant in campania Blogal Initiative.

One thought on “Cat de mult iti pasa de masina ta?”

  1. Reprezint un service auto din Bucuresti si imi place cum ai scris acest articol. Daca sunteti interesat de o colaborare, va rog sa ma contactati la adresa de email mentionata in acest comentariu. Va multumesc anticipat si va doresc un an nou excelent !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>