Bookster – carti de imprumut

Probabil ca va este cunoscut conceptul, probabil ca deja va este cunoscut si site-ul. Insa pentru acei carora le este strain conceptul de inchiriere carti, astazi vreau sa le spun despre Bookster.
Bookster este o initiativa frumoasa si respectabila. Iti aduce “la nas” cartile pe care iti doresti sa le citesti, cu un minim de efort din partea ta.

bookster
Compania la care lucrez a incheiat o intelegere cu cei de la Bookster, prin care noi amgajatii beneficiem de serviciul de “inchiriere” carti.
Haideti sa va povestesc despre experienta mea. Pentru inceput a trebuit sa-mi fac un cont pe siteul Bookster. Odata cu definirea contului am declarat si adresa la care doresc sa-mi fie livrate cartile.
Am parcurs lista de carti (care este una destul de mare) si am ales pentru inceput una destul de potrivita pentru mine – Confesiunile unui vorbitor public (Scott Berkum). Pe site m-au anuntat data la care respectiva carte va ajunge la mine. Ce sa vezi, a functionat, in ziua respectiva am gasit cartea la birou.

20140610_104135

Am la dispozitie o luna de zile sa o citesc si sa o returnez. Daca totusi nu ma incradrez in acest termen pot intra pe site si pot cere o extindere.

biblioteca
Pe langa serviciul de baza, acela de inchiriere carti, Bookster ofera si alte mici servicii care iti fac experienta mult mai placuta. Pot vedea in timp real ce carti citesc colegii mei sau recomandari/review-uri ale colegilor despre anumite carti.
Un lucru esential din punctul meu de vedere este si conceptul de wishlist. Iata ce carti am salvat eu deocamdata in wishlist cu intentia de a le comanda pe viitor.

wishlist
Va recomand si voua sa folositi aceste serviciu, eventual sa contactati departamentul HR al firmei in care activati pentru o intelegere cu Bookster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>