ShopGreen.ro – Alege o viata sanatoasa

logo-green

Vechii romani aveau o vorba, care in traducere suna ceva de genul “esti ceea ce mananci”.
Nu este deloc departe de adevar.
Sigur, sunt si alte aspecte de luat in calcul cand vorbim despre o alimentatie sanatoasa, de la posbibilitatile financiare, la educatie sau chiar zona geografica.
Constat in ultima vreme ca din ce in ce mai multi romani sunt atenti la ceea ce consuma, la regimul alimentar. Si aici nu ma refer la a tine o dieta neaparat, ci la calitatea produselor, la termenul de valabilitate si, nu in ultimul rand la compozitia alimentelor respective.
Constat o atentie sporita legata de componentele chimice care fac parte din diferite alimente, asa zisele E-uri.
Cum este si normal, atentia consumatorului informat se directioneaza catre surse de achizitie alimente sanatoase, bio sau naturale.
Un astfel de magazin este si ShopGreen, un magazin care a luat nastere din dorinta de a oferi atat alimente sanatoase, cat si un stil de alimentatie sanatos, in final.
Magazinul online comercializeaza fructe uscate/confiate, seminte de diferite feluri, cosmetice, uleiuri dintr-o gama foarte diversa si produse fainoase.
In paralel pe pagina magazinului de facebook, puteti gasi poze ale produselor, dar si retete interesante preparate din produsele disponibile pe site. Tot pe pagina de facebook sunt prezentate si ofertele periodice.
Va pot recomanda semintele decorticate de canepa de la Canah care sunt absolut extraordinare. Fie ca la folositi in iaurt sau ca adaos la salate, gustul lor inconfundabil se simte de la prima inghititura.
Asa cum spune si sloganul magazinului, “alege o viata sanatoasa!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>